keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Sanoisin tilanteen olevan aika vitun kriittinen

Painelin vaa'alle toissapäivänä aamulla. Vaaka näytti 64,1 kiloa. Hyi saatana. Eilen aamulla onneksi vähän vähemmän, 63,5kg. Tänään aamulla vielä hieman vähemmän; 63,1kg. Silti aika vitun kriittistä.
Huomenna on viimeinen kesätyöpäivä, josta oon aivan kickseissä. En tykkää tuosta duunista yhtään, vaikka porukka siellä onkin tosi mukavaa. Aluksi oli toki paljon hankalampaa, kun en tuntenut osaa työkavereista (olin siis myös viimevuonna samassa kesätyössä ja tunsin osan entuudestaan), mutta olen tutustunut näihin nopeasti ja välillä töissä on jopa hauskaa.
En ole töiden takia pystynyt oikein vähentämään syömisiä muuten kuin herkkujen kannalta. Syön aina aamupalaksi sellaisen Valion A+ myslijogurttihommelin, ja jo ekalla tauolla parin tai kolmen tunnin jälkeen on aivan jäätävä nälkä, sillä työ on kuitenkin suht. ruumiillista. Syön ensimmäisellä tauolla aina yhden täytetyn ruisleivän (eli 2 reissumiespuolikasta, voita, kinkkua, salaattia, juustoa ja paprikaa). Toisella tauolla muutaman tunnin jälkeen syön toisen samanlaisen, joka tuntuu sinänsä aika paljolta, mutta tuossa työssä kuluu kyllä energiaa ihan mukavasti, joten omatunto ei sinänsä soimaa. Syön päivällistä joko kotona 17 aikaan tai frendien kanssa 15 aikaan, mikäli nämä ovat sattuneet lähistölle töideni loppumisen paikkeilla. Kotona syön ihan kotiruokaa, kuten riisiä ja kanaa tai vaikkapa makaronilaatikkoa, frendien kanssa taas yleensä Subwayssa. Ei mikään paras vaihtoehto, mutta pahempikin voisi olla. Syön kotona iltapalaa siinä ysin paikkeilla, vähän ennen nukkumaanmenoa. Iltapala vaihtelee todella paljon Corn Flakeseista siihen samaiseen jogurttiin, mitä syön aamupalaksi. Riippuu ihan päivästä. Kunhan työt loppuu, pääsen skippaamaan sekä aamu- että iltapalan. Nyt ei ole pystynyt, sillä näin migreeniin taipuvaisena en uskalla skipata iltapaloja ennen aikaista herätystä, sillä on mahdollista, että seuraavana aamuna jysähtää järkyttävä hedari enkä halua töiden venyvän yhtään myöhemmäksi.


Vähän tekisi huomenna mieli kiskaista viimeinen kaapissa oleva puolen litran kalja töiden loppumisen kunniaksi, mutta olen yrittänyt vältellä vehnää kun se turvottaa niin maan perkeleesti. Pitänee tsekkailla ja kysellä frendien menoista.

Ei mulla tänään kai muuta, olen ihan super väsynyt vaikka olen nukkunut enemmän kuin normaalisti, syönyt säännöllisesti ja juonut paljon vettä. No, huomenna otan kyllä sellaset päiväunet että herään vasta kahden viikon päästä.






<3 Daisy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti